Korzeń chrzanu
Korzeń młodego selera
Korzeń selera
Koreczek bankietowy
Kolba kukurydzy
Klops roślinny
Kiwano
Kawałek tortu warzywnego z fasolą adzuki i kaszą jaglaną
Kawałek topinamburu – słonecznika bulwiastego
Kawałek pora
Kawałek imbiru
Karbowana frytka z piekarnika
Karczoch
Kapusta pak choi
Kapusta pekińska
Kapusta włoska
Kapusta biała
Kapusta biała młoda
Kalarepa
Kalafior
Kalafior zielony romanesco
Jeden brokuł
Imbir
Grzyb boczniak ostrygowaty
Gorzki melon
Główka sałaty Little Gem
Główka sałaty masłowej
Główka wędzonego czosnku
Garść żółtych grzybów boczniaków
Główka czosnku
Główka sałaty karbowanej czerwonej
Garść zielonych szparagów
Garść zielonego groszku suszonego z czosnkiem, jarmużem i bazylią
Garść zielonych papryczek chili
Garść świeżej okry
Garść świeżych grzybów shiitake
Garść świeżych liści melisy
Garść świeżego szpinaku
Garść świeżej bazylii
Garść świeżej kolendry
Garść świeżej mięty
Garść suszonych liści kaffiru
Garść suszonych oliwek
Garść szczawiu
Garść suszonych borowików szlachetnych
Garść suszonych grzybów MUN
Garść suszonych grzybów shiitake
Garść strąków zielonego groszku
Garść soi Edamame, prażonej, solonej
Garść rzeżuchy
Garść sałaty frisee
Garść roszponki warzywnej
Garść rukoli
Garść prażonej ciecierzycy
Garść pomidorów koktajlowych
Garść plasterków papryki Crispy Natural
Garść plasterków pomidora z bazylią i oregano
Garść podgrzybków
Garść podgrzybków suszonych
Garść pieczarek brązowych
Garść panierowanej smażonej cebulki
Garść opieniek
Garść mikro liści mizuny
Garść mikro liści jarmużu